..Vindt!

Werving & Selectie en Uitzenden….. Mensen voor alles!
Inzet Vindt! voor zowel werkgevers als werknemers de juiste match.

De kwaliteit van onze dienstverlening is een voorname pijler van ons succes. “Mensen vóór alles” is geen loze kreet, maar veel meer een bevestiging van ons onderscheidend vermogen. Omdat wij daadwerkelijk vèrder gaan, maken we het verschil. De lange termijnoplossing voor flexibele inzet van arbeid ligt binnen handbereik!

Inzet Wérkt! bemiddelt uitzendkrachten en voert daarnaast ook overige diensten. Inzet Wérkt! gaat immers verder en doet veel meer dan bemiddelen. Wij begeleiden alle kandidaten van start tot contract. Intake, bestandsbeheer, match en afhandeling worden daarom volgens een hoge kwaliteitsnormen uitgevoerd. Inzet Wérkt! is daartoe NEN gecertificeerd. Hoge eisen hanteren we evenzeer bij de uitvoering van andere diensten, zoals werving en selectie, training en outplacement. Dit alles uiteraard voor een optimale in-, door- en uitstroom van personeel. Daarom adviseren we u desgewenst graag over de personeelszorg. We kunnen uiteraard ook de uitvoering daarvan geheel of gedeeltelijk voor onze rekening nemen.

Inzet Wérkt! dankt haar bestaansrecht uiteraard aan haar opdrachtgevers. Die opdrachtgevers zijn werkgevers en werkzoekenden. Vanzelfsprekend behandelen we hen met alle egards. Inzet Werkt gaat tot het uiterste om tevredenheid over diensten en prestaties bij opdrachtgevers te bereiken.

Inzet Wérkt! biedt Payrolling

Inzet Wérkt! hanteert een reële en scherpe prijsstelling. Vanuit onze continuïteitsgedachte streven we niet naar maximale winst op korte termijn. Ook voor de uitzendkrachten is Inzet Wérkt! duidelijk: zij ontvangen een gespecificeerd salarisoverzicht op basis van een bruto-netto berekening.

Inzet Wérkt! werkt continu aan de verbetering van haar dienstverlening. Zo is Smart Services sinds 1 januari 2015 onze backoffice partner; zij nemen de payrolling, de verloning van onze uitzendkrachten en de facturatie van onze klanten voor hun rekening. Op deze manier draagt onze backoffice het NBBU lidmaatschap en daarnaast de NEN 4400-1 certificering. (Meer informatie over Smart Services vindt u op www.smartservices.nl)

Inzet Wérkt! biedt continuïteit

Inzet Wérkt! onderscheidt zich van andere aanbieders door de kwaliteit van de dienstverlening, de kwaliteit van de eigen medewerkers, de continuïteit van de eigen organisatie, de samenstelling van het dienstenpakket en de ondernemingsdoelstelling: “in de ruimste zin daadwerkelijk bijdragen aan de oplossing van personeelsvraagstukken bij opdrachtgevers”. Inzet Wérkt! gaat daadwerkelijk verder, waar anderen opgeven!

Inzet Wérkt! betekent:
. vakkundige medewerkers
. flexibiliteit
. ontzorging
. advies op maat
. maatschappelijk ondernemerschap

Bent u geïnteresseerd in de vele voordelen die wij bieden? Neem dan contact op met de medewerkers van Inzet Wérkt!: 072 – 820 01 64

wwb_img9.1 nen-4400-1-logo

Referenties

Frank la Croix,
werkgever – Het Ruiterhuys:

“Ik werk al enige tijd samen met Inzet Wérkt! en heb uitsluitend goede ervaringen. Zij helpen mensen die moeilijk aan een baan komen en dat vind ik mooi.”   lees verder

Jooble
 

MISSIE

Inzet Vindt! voor zowel werkgevers als werknemers de juiste match. Mensen voor alles. Inzet Activeert!
en re-integreert…Lees meer

 

VISIE

Inzet Wérkt! onderscheidt zich van andere aanbieders door de kwaliteit van de dienstverlening, de kwaliteit van de eigen… Lees meer