Omgaan met sociale media

In deze training worden de basiselementen van Facebook, Twitter, maar vooral LinkedIn uiteen gezet. Na afloop beschikt iedere deelnemer over een actief LinkedIn-account.

Sociale media is een verzamelnaam voor alle internet-toepassingen waarmee het mogelijk is om informatie met elkaar te delen op een gebruiksvriendelijke en vaak leuke wijze. Kenmerkend voor sociale media is dat websitebezoekers een rol spelen bij de inhoud op de site. Bij sociale media draait het dus om dynamiek en de interactie van websitebezoekers met elkaar. Daarin zit ook het ‘sociale’ aspect.

In marketing en recruitment geldt het principe ‘vis daar waar de vissen zwemmen’. En sociale media websites trekken grote aantallen bezoekers, waar vaak ook nog eens informatie over beschikbaar is, bijvoorbeeld in de vorm van profielen.

Schermafbeelding 2014-01-08 om 13.16.12 facebook-twitter-linkedin1

Referenties

Frank la Croix,
werkgever – Het Ruiterhuys:

“Ik werk al enige tijd samen met Inzet Wérkt! en heb uitsluitend goede ervaringen. Zij helpen mensen die moeilijk aan een baan komen en dat vind ik mooi.”   lees verder

Jooble
 

MISSIE

Inzet Vindt! voor zowel werkgevers als werknemers de juiste match. Mensen voor alles. Inzet Activeert!
en re-integreert…Lees meer

 

VISIE

Inzet Wérkt! onderscheidt zich van andere aanbieders door de kwaliteit van de dienstverlening, de kwaliteit van de eigen… Lees meer