INZET WÉRKT! IS VERHUISD

Vanwege uitbreiding van de werkzaamheden en bedrijfsactiviteiten is Inzet Wérkt! verhuisd naar een nieuwe locatie. Op bedrijventerrein Beverkoog in Alkmaar hebben we op Berenkoog 49C een geschikt onderkomen betrokken.

Donderdag 29 maart werd de laatste hand gelegd aan de signing van het pand door Peter van Wonderen van het gelijknamige grafisch vormgevingsbedrijf. Vrijdag 30 maart vond de fysieke verhuizing plaats. Vanaf dinsdag 3 april zijn we vanaf het nieuwe adres operationeel.

In de afgelopen jaren is Inzet Wérkt! getransformeerd naar een full-service re-integratiebedrijf, waarbij ook outplacement, re-integratie 2e spoor, uitzenden en payroll tot het dienstenpakket behoren. Het team van Inzet Wérkt! heeft dan ook niet stil gezeten en is continu bezig met de mogelijkheden die de markt biedt. Gevolg is een nieuw, uitgebreid, productaanbod. Naast genoemde werkzaamheden rekenen we nu ook groenwerkzaamheden, postbezorging, maar tevens ‘beschut werk’ tot ons dienstenpakket.

De nieuwe adresgegevens:
INZET WÉRKT! – BERENKOOG 49 C – 1822 BN – ALKMAAR.
Het telefoonnummer blijft 072 – 820 01 64

 

PvW.2 PvW.4

Referenties

Frank la Croix,
werkgever – Het Ruiterhuys:

“Ik werk al enige tijd samen met Inzet Wérkt! en heb uitsluitend goede ervaringen. Zij helpen mensen die moeilijk aan een baan komen en dat vind ik mooi.”   lees verder

Jooble
 

MISSIE

Inzet Vindt! voor zowel werkgevers als werknemers de juiste match. Mensen voor alles. Inzet Activeert!
en re-integreert…Lees meer

 

VISIE

Inzet Wérkt! onderscheidt zich van andere aanbieders door de kwaliteit van de dienstverlening, de kwaliteit van de eigen… Lees meer