..Activeert!

Inzet Activeert! en re-integreert succesvol mensen die door zeer diverse oorzaken werkloos geworden zijn en een uitkering van het UWV of de gemeente hebben.

Bent u werkgever?

Heeft u te maken met ontslag, reorganisatie of gaat u graag een nieuwe richting in? Outplacement is de zorgvuldige professionele begeleiding bij het zoeken naar een nieuwe functie, opnieuw in loondienst of het starten van een eigen bedrijf. Inzet Wérkt! staat voor een aanpak die grote persoonlijke aandacht combineert met een doeltreffende marktbewerking.

Bent u werknemer?

Ontslag is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen die u kan overkomen. Vaak komt ontslag als donderslag bij heldere hemel. Emoties lopen uiteen van boosheid en verdriet, tot zorgen over de toekomst. Bij dreigend ontslag begeleidt en bemiddelt Inzet Wérkt! deskundig en adequaat. Inzet Wérkt! garandeert professionele begeleiding tot en met de proeftijd in uw nieuwe baan. Kies voor je geluk, niet voor je gelijk!

Wat heeft Inzet Wérkt! u te bieden bij uw zoektocht naar werk?

Op basis van een of meerdere uitgebreide gesprekken stippelen wij samen met u dé weg naar werk uit. Uw talenten en kwaliteiten zijn daarbij het uitgangspunt, maar we kijken natuurlijk ook naar punten die voor training of scholing in aanmerking komen. Inzet Wérkt! beschikt over eeen groot en divers aantal (leer)werkplekken en een zeer groot netwerk van bedrijven in de regio die vacatures hebben.
Wij bieden gedreven en ervaren consulenten die in de regio wonen en goed op de hoogte zijn van de regionale arbeidsmarkt. Daarnaast heeft één vaste contactpersoon/consulent die u het hele traject begeleidt en waarbij u, indien u dat wenst, ook nadat u weer aan het werk bent, nog terecht kunt.

Bent u benieuwd naar de succesvolle aanpak die wij zowel werkgever als werknemer bieden? Neem dan contact op met de medewerkers van Inzet Wérkt!: 072 – 820 01 64

Shake Hands 3 Re-integratie.2

Referenties

Frank la Croix,
werkgever – Het Ruiterhuys:

“Ik werk al enige tijd samen met Inzet Wérkt! en heb uitsluitend goede ervaringen. Zij helpen mensen die moeilijk aan een baan komen en dat vind ik mooi.”   lees verder

Jooble
 

MISSIE

Inzet Vindt! voor zowel werkgevers als werknemers de juiste match. Mensen voor alles. Inzet Activeert!
en re-integreert…Lees meer

 

VISIE

Inzet Wérkt! onderscheidt zich van andere aanbieders door de kwaliteit van de dienstverlening, de kwaliteit van de eigen… Lees meer